Hirdetés

Szeretnél egy kviddicsszerű videojátékot Harry Potter nélkül?

|

Ugyan a Broomstick League nem rendelkezik Harry Potter licenccel, de megszólalásig hasonlít a sebhelyes homlokú varázslótanonc kiválasztott kedvenc sportjára.

Hirdetés

A Harry Potter-rajongók minden bizonnyal fejből idézik a teljes kviddics szabálykönyvet, de azt azért be kell látni, hogy a seprűlovaglásra épülő mérkőzések ugyan a könyvekben és a filmekben remek szórakozásnak tűnnek, de a való életben egy ilyen furcsa szabályrendszerrel mérsékelt sikereket futhatna be ez a sport. Valószínűleg ezért nem készülnek tömegével az erre épülő videojátékok, holott a kivitelezéshez már rég meglenne a technológia. Egy kis fejlesztőcsapat most megpróbálja játékba ültetni az élményt, igaz jócskán egyszerűsítetek a szabályokon és a Harry Potter franchise sem áll rendelkezésükre, de az első előzetes alapján le sem tagadhatnák, hogy honnan merítették az ihletet. 

Hirdetés

A Broomstick League első ránézésre a kviddics és a Rocket League jól sikerült szerelemgyerekének tűnik, amit a fejlesztők nem is nagyon próbáltak véka alá rejteni. A játékmenet kifejezetten szórakoztatónak tűnik, ahol egyetlen nagyobb portálba kell eljuttassuk a mágikus labdát, amit a varázspálcánkkal tudunk passzolgatni a társaink között. A csapatok felosztása lehet 1v1, 2v2, 3v3 vagy 4v4, és amellett, hogy egy megkergült házilégy módjára röpködhetünk a pálya fölött, a győzelemhez elengedhetetlen lesz, hogy taktikázzunk és jól manőverezzünk, valamit varázslatainkkal megfelelő időben zavarjuk meg az ellenfelet. A játék bejelentéséhez érkezett is egy hangulatos előzetes, vessetek rá egy pillantást:

A fejlesztők azt ígérik, hogy a Broomstick League hamarosan Early Access fázisba lép Steamen, ezután pedig még nagyjából 9-12 hónapra lesz szükségük, hogy elkészítsék a végleges változatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)