Hirdetés

Brutal Doom 64 - látványosan véresen jön el PC-re

|

Végre mozgás közben is láthatjuk a PC-re készülő Brutal Doom 64 speciális effektusait. Továbbra is nagyon érdekesnek ígérkezik a klasszikus játék átirata.

Hirdetés

Már egye ideje készül a Brutal Doom 64 rajongói projekt, az alkotó pedig a napokban egy újabb videóval is jelentkezett, mely a játékban látható speciális effekteket hivatott bemutatni. 

Képeket már többször is tudtunk mutatni a Brutal Doom 64-ről, most azonban végre mozgás közben is látható a Sergeant_Mark_IV fedőnevű rajongó ígéretes projektje.

A videó a játékban megjelenő fényekre és a vízfelületek tükröződésére koncentrál. Erre a linkre kattintva ti is le tudjátok tölteni a tech demót, ezt pedig a Doom első vagy második részével kell betöltenetek. Fentebb pedig megnézhetitek az említett felvételt is a képre kattintva.

A kész verzióra még biztosan sokáig kell várnunk, de ha az alkotó végre befejezi, akkor a PC-s játékosok számára is elérhető lesz a Nintendo-ra megjelent klasszikus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)