Hirdetés

Brutal Doom 64 - gyönyörű lesz az új világítás

|

Még javában készül a Doom 64 feltámasztásával kecsegtető projekt. A lelkes fejlesztő most a felújított fényeffekteket mutatta be.

Hirdetés

A Brutal Doom 64 egy ígéretes rajongói munka, amin Sergeant_Mark_IV dolgozik éppen. A dolog lényege röviden annyi, hogy szerette a Nintendo 64-re megjelent Doom 64-et, de mivel az messze volt a tökéletestől elkezdett komolyan dolgozni a rendbetételén.

A grafikai felújítás része, hogy a fáklyák és a gyertyák szebben világítsák be a teret, és ugyan még láthatóan lesz dolga ezzel emberünknek (még a képeken is látszik 1-1 bug), de már most sokkal szebb, mint a klasszikus változatban volt. Mondjuk lesznek rajongók, akik annyira nem fognak örülni ennek a módosításnak (lévén, hogy világosabbak így a terek), de mi azért együtt tudunk élni ezzel.

A Brutal Doom 64 megjelenése még nagyon messze van, de ha elkészül a projekt, akkor PC-n élvezhetjük majd a Nintendo egyik klasszikusát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)