Hirdetés

Brutal Doom 64 - itt vannak az első képek

|

Az élet örök igazsága, hogy minden jobb, ha fröcsög az agyvelő. Erre a vonalra erősít rá a legújabb Brutal Doom is.

Hirdetés

Bár mindig is a PC volt a Doom igazi otthona, azért néhány rész konzolokon is tiszteletét tette. Sőt, a Doom 64-et kifejezetten Nintendo 64-re fejlesztették. A végeredmény elég megosztó lett, de talán most sikerül kiküszöbölni a csorbákat.

A játék átdolgozott változatán egy Sergeant_Mark_IV nevű modder dolgozik, aki szeretné a legtöbbet kihozni a 20 évvel ezelőtt megjelent epizódból. Ehhez természetesen új effektekkel, új textúrákkal, átdolgozott fényekkel, új hangokkal, rengeteg extra animációval, sőt, új szörnyekkel is készül. Jelenleg itt tart a projekt:

A Doom 64-et sokan kritizálták amiatt, mert az ellenfelek nagyon esetlenül voltak elhelyezve a pályákon, ráadásul kevés is volt belőlük. És mint tudjuk, a kevesebb ellenfél kevesebbet vérzik, úgyhogy ezen biztosan változtat majd a készítő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)