Hirdetés

Brutal Half-Life - Gordon Freeman még sosem volt ilyen brutális

|

A méltán híres Brutal Doomot követően most Gordon Freeman kalandjait is felrázhatjuk egy kis extra vérrel. Vagy sokkal.

Hirdetés

Az általunk is jól ismert Brutal Doom minden verziója egyre véresebb és őrültebb lesz, de eközben valahogy olyan, mintha a műfaj többi klasszikusa egy kicsit elfelejtődne. Szerencsére ennek most vége, ugyanis a Brutal Half-Life nevű modnak köszönhetően most végre Gordon Freeman felejthetetlen utazása is megtelik vérrel, belekkel és karate rúgásokkal. Mert ugye a tudomány már csak ilyen.

A mod több szempontból is felturbózza a játékot. A legfontosabb és értelemszerűen legészrevehetőbb változás az lesz, hogy az ellenfeleket már akár darabokra is szabdalhatjuk a fegyverünkkel, akik aztán a belsőségeikkel és a repkedő végtagjaikkal kidekorálják a pályákat. Pontosan olyan, mint azok a lakásfelújítós műsorok, csak nem olyan unalmas.

A minden irányba fröcsögő vér mostantól rajtunk is látható lesz, ennek a demonstrálására pedig a srácok hozzáadták a játékhoz az Opposing Force-ból ismerős M249-et is, és külön meglepetés, hogy a Doomból ismerős BFG-vel is oszthatjuk a jóságot. A legmenőbb újdonság minden bizonnyal a rúgás bevezetése, hogy ezzel meglepetésszerűen harcképtelenné tehessük az ellenfelünket, mielőtt az arcába eresztünk egy rakétát.

Akinek megjött a kedve ehhez a kis természettudományos körutazáshoz, az itt tudja letölteni a modot. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)