Hirdetés

Brütal Legend - ha a Psychonauts 2 jól sikerül, lehet folytatás

|

Megjelenésekor sem a Psychonauts, sem a Brütal Legend nem lett kasszasiker, mégis sikerült mindkettőnek egy lelkes rajongótárbort felhalmoznia. Előbbi már szinte biztosan folytatódik, és ha jól sikerül, utóbbi is kap még egy esélyt.

Hirdetés

Körülbelül tíz évvel ezelőtt jelent meg a Psychonauts, ami hiába kapott pozitív értékeléseket és több díjat, 2005 és 2012 között összesen 400 000 példányt tudtak eladni belőle. Miután a jogok a Double Fine-hoz kerültek, és a játék többször fillérekért volt megszerezhető, az eladási számok megugrottak, de csak ennek köszönhetően érte el napjainkra az 1,7 milliót.

A hétvégén indult a Psychonauts 2 közösségi finanszírozási kampánya a Figen, és a szükséges 3,3 millió dollárból közel 1,9 millió az első pár napban összegyűlt. Még 36 nap van hátra, úgyhogy valószínűsíthető, hogy a célt sikerül elérni, ami a Brütal Legend rajongóinak is jó hír lehet. A Double Fine illetékesei egy interjúban elmondták, hogy ugyan nem ígérhetnek semmit, de ha a Psychonauts 2 sikeres lesz, megnő az esély a Brütal Legend 2-re is.

A játék egyébként a Double Fine legjobban fogyó játéka mind a mai napig. Reméljük, ha folytatják, ugyanolyan legendákat sikerül megnyerniük hozzá, mint a főszereplő hangját adó Jack Black, vagy a Judas Priest énekese, Rob Halford.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)