Hirdetés

Brütal Legend - DLC csomagok hamarosan

|

A Brütal Legend sajnos nem kapott akkora figyelmet, mint érdemelne, ám Tim Schafer nincs elkeseredve.

Hirdetés

Aki szereti a metál zenét, és a pörgős akciót, annak jó választás lehet a Brütal Legend. Igaz, a játék messze nem hibátlan, mégis üde folt a folytatások, és lejáratott kliséket alkalamazó játékok tömegében.

Aki már kivégezte a Brütal Legend sztori részét, zúzzon fel egy kicsit multizni, mert Tim is minden este tolja, így jó eséllyel összefuthattok vele. Tim nagyon szívén viseli a játék sorsát, és elárulta, hogy már dolgoznak néhány DLC csomagon is. Ezek között lesz, ami a multis részt bővíti, de a magányos farkasok is számíthatnak valamire. Kiderült az is, hogy a multiplayert balanszírozó javítás is készül, de megjelenési dátum nincs. Talán mert Tim minden este játszik ahelyett, hogy dolgozna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)