Hirdetés

Ingyenes a Brütal Legend, töltsétek azonnal!

|

Ritka az olyan egyedi játék, mint a Jack Black közreműködésével készült Brütal Legend. Csapjatok le rá!

Hirdetés

A Double Fine jócselekedeteinek listája hosszú, és szerepel rajta a Brütal Legend elkészítése is. Ez egy hack'n'slash-RTS hibrid metállal és Jack Blackkel keverve... de minek is folytatom, úgyis a linket keresitek a letöltéshez.

Hirdetés

Ha van olyan PC-tek, amin Windows, Mac OS vagy Linux fut (bocsi, ChromeOS-esek), kattintsatok ide, jelentkezzetek be, rakjátok kosárba a játékot, majd fejezzétek be a vásárlást, ami még mindig nem igazi vásárlás, csak a procedúra ugyanaz. A promóció szerda este 7-ig tart, de a játékot nyilván megtarthatjátok utána is, csak aktiváljátok be Steamen a Humble oldaláról kapott kódot.

Multizni is lehet, most talán nem csak üres szervereket találtok majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)