Hirdetés

Brütal Legend - Jack Black arat

|

Hát kedves olvasók, megjelent a Brütal Legend is, és újra nem csalódtunk az őszi játékdömpingben.

Hirdetés

Multkor ecseteltem, hogy az ősszel megjelent játékok jelentős része sikerre van ítélve, merthogy az értékelések is, és az olvasói visszajelzések is pozitívan szólnak róla. Elérkeztünk egy újabb nagyon várt játékhoz, amit, mint azt egy nagyon bölcs, értelmes embertől megtudhattunk, a PC úgyse bírna el, így csak konzolokon próbálhatjuk ki...egyelőre.

A szóban forgó játék a Brutal Legend, melyben Jack Black virtuális másával és a metál segítségével kell elpusztítanunk a pokol gonosz lényeit. Lássuk hát külföldön hogy látják a játékot:

- IGN US: 9.0
- IGN Australia: 9.3
- Eurogamer.net: 8/10

Nos, ez alapján mindenki leszűrheti a végeredményt, de igazán csak akkor tapasztalhatjátok meg a játék erejét, ha ti is kipróbáljátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)