Hirdetés

Brütal Legend - Jack Black edz

|

Jack Blackről mindig is tudtuk, hogy őrült egy figura, s most betekinthetünk a kulisszák mögé a Brutal Legend-hez kapcsolódó videósorozat első részében.

Hirdetés

Aki látta Jack Black filmjeit, az tudja, hogy a nagy rocker egyben a humor jeles képviselője is. Aki nem látta, annak elég megnéznie a Tenacious D: The Pick of Destiny (nálunk A végzet pengetője) című filmet, ami ötvözi a Tenacious D zenekar "valós" történetét az idióta ökörködésekkel.

Az Electronic Arts-ról már megtudhattuk, hogy játékainak szeret nagy reklámot csinálni, most sincs ez másképp, ugyanis mivel Jack Black adja a hangját a Brutal Legend főszereplőjének, így vele forgatnak egy egész sorozatnyi reklámfilmet. Az első rész ma érkezett, s az angolul nem tudóknak nem okoz akkora örömet, mint a szigetország lakóinak nyelvét beszélőknek. Aki tud angolul, az nézze meg a videót, viszont aki nem, az olvassa el a videó alatti részt!

Nagyjából annyi a lényeg, hogy Jables félreérti  történéseket, ezért edz, hogy a Brutal Legend című FILMBEN jól nézzen ki, aztán tudatják vele, hogy ez egy játék, és a szerephez csakis a hangjára van szüksége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)