Hirdetés

Szolgálati közlemény: most vegyétek meg a Brütal Legendet Xboxra!

|

A Double Fine és Jack Black legendás metál-pokol-akció-gitárszólós-démonirtós-fejrázós játéka kötelező darab, és Xbox-ra most éppen bagóért lehet beszerezni.

Hirdetés

Aki Jack Blacket szereti, rossz ember nem lehet. Még Jack Black is szeret Jack Blackkel játszani. Annak idején a Double Fine egyik műremeke örök szerelmem lett, ezért engedjétek meg, hogy most a GSO napi híreit megszakítva - amolyan szolgálati közleményként - mindenki figyelmét felhívjam arra, hogy a Brütal Legend Xbox 360-ra és Xbox One-ra is beszerezhető (a visszafelé kompatibilitás csodájának köszönhetően ugyebár) párszázas ajánlat keretében.

Hirdetés

A Deals with Gold akcióban most a Brütal Legend egészen pontosan 656,70 forint, ha újraélnétek a klasszikust, vagy esetleg kimaradt korábban, akkor most egész egyszerűen kötelező beszerezni. Sajnos még One X-en sem tökéletesen optimalizált az élmény, kicsit receg a képfrissítés, de ez a játék sosem volt technikailag tökéletes, a hangulata, egyedi stílusa, és persze lélekzúzó zenéje vitte el a hátán. Kb. így:

Nem is akarom ezt tovább magyarázni, ezt ki kell próbálni és kész. Amíg várunk a jövőre csúszott Doomra, addig ez a pokol is megteszi, higgyétek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)