Hirdetés

Brutal Legend - Zúzós soundtrack

|

Tim Schafer nem esik kétségbe a Brutal Legend kiadási jogait vitató per miatt, inkább tovább csigázza a játékosokat.

Hirdetés

Az Activision ugyan még megbánhatja, hogy megmentette a Brutal Legend című érdekes kis alkotást, de a készítők nem törődnek holmi perekkel. Ők csiszolgatják a játékot, hogy az megjelenhessen időben, és mindenki zúzzon egy jót.

Eddie, a roadie kalandjait már igencsak várja a közönség, ezért igazán pimaszság lenne, ha a per miatt késne a megjelenés. Tim Schafer viszont derülátó egyelőre, és bár már elég sokat tudunk a Brutal Legen világáról, és sztorijáról, akad még újdonság. Például nem tudjuk milyen számok szólalnak majd meg a  játékban, pedig ez igen fontos aspektusa lesz a Brutal Legendnek. Ezt a kínzó hiányérzetet enyhíti az alant látható kicsiny lista, mely természetesen messze nem teljes, viszont első ránézésre ígéretes. Íme tehát három dal, ami tuti felcsendül majd:

* Dimmu Borgir - "Progenies Of The Great Apocalypse"
* Anthrax - "Metal Thrashing Mad"
* Black Sabbath - "Symptom of the Universe"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)