Hirdetés

Brutális bossharcokat mutatott az év egyik legjobban várt soulslike játéka

|

Az új Lords of the Fallen gameplay trailer nem könnyíti meg a megjelenésig hátralévő hónapokat.

Hirdetés

A Future Games Show Summer Showcase 2023 már jó előre tudtuk, hogy szerephez jut az év egyik legjobban várt soulslike játéka, az új Lords of the Fallen is. Nem kellett csalódniuk azoknak, akik épp ezért kacsolták be az élő adást, mivel az októberben érkező játék egy látványos új gameplay előzetest kapott. 

Az új epizód egyébként 1000 évvel az első játék eseményei után játszódik, szóval nem csak egyfajta reboot, de egyben folytatás is. Külön érdekesség, hogy folyamatosan két világban (az élők és a halottak univerzumában) utazunk, és egy különleges lámpás segítségével át is kelhetünk egyikből a másikba. Ha meghalunk, akkor rögvest a halottak földjén éledünk fel, de szándékosan is átkerülhetünk ide egy rituálé bemutatása után, és persze ha egyúttal feláldozzuk két életünkből az egyiket.

Hirdetés

Az említett lámpás más trükkökre is képes, az alábbi gameplay videó ezek közül is megmutat párat. Az már most látszik, hogy nem csak az Unreal Engine 5 miatti látvány, hanem az ötletes játékmenet miatt is érdemes lesz figyelni a Lords of the Fallenre.

A Lords of the Fallen 2023. október 13-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)