Hirdetés

Brutális trailerrel rúgta be az ajtót az Evil Dead: The Game

|

Ha nem bírod a vért, nem ez lesz a te játékod.

Hirdetés

Csak a héten tudtuk meg, hogy a Summer Game Festet elindító Kickoff Live-on a tavaly leleplezett Evil Dead: The Game is megmutatja magát. Az esemény végül rengeteg érdekességet hozott, melyek között a Crysis újrakevert trilógiáját és az új Painkillert is kalapáló Saber Interactive filmes adaptációjának sem kellett szégyenkeznie.

Az Evil Dead-játék prezentációja ugyanis kifejezetten ígéretesre sikeredett, a két és fél perces kedvcsináló nem finomkodik a darálással.

Hirdetés

A vérgőzös trailerben előkerül az ásós lefejezés és az elengedhetetlen láncfűrész, de alaposan megcsodálhatjuk a játék világát is, ami remekül hozza a filmek hangulatát.

A külső nézetes, co-op és PVP-fókuszú játékmenet alapján leginkább a közelharcon lesz a hangsúly, ám a lövöldözésről sem kell lemondanunk.

Az Evil Dead: The Game-ben természetesen visszatérnek a film jól ismert karakterei (Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell, Pablo Simon Bolivar), a szinkronban pedig a főszereplőt alakító Bruce Campbell is megszólal. Akik viszont inkább a démoni holtakkal szimpatizálnak, azok a gonosz oldalán is harcba szállhatnak.

A megjelenést még az idei évre ígéri a Saber PC-re, Xbox One-ra, Series X|S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Nintendo Switch-re is.   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)