Hirdetés

Brutális zenei felhozatalt ígér a FIFA 22

|

A soundtrack olyan előadók számait tartalmazza, mint a Swedish House Mafia és a CHVRCHES.

Hirdetés

A napokban már kiderült, hogy kik a FIFA 22 legjobb játékosai (Cristiano Ronaldo nem is lehet feltétlenül elégedett a pontszámával), de vajon melyik lesz az EA Sports új játékának legjobb háttérzenéje? Mégiscsak hangulatosabb a csapatot menedzselni és az üzeneteket olvasni, ha olyan slágerek szólnak közben, mint a Glass Animalstól a Heat Waves, Celeste-től a Stop This Flame vagy Dua Lipától a Love is Religion.

Ez csak pár példa volt a FIFA 21 felhozatalából, most pedig az is kiderült, hogy a következő epizód milyen talpalávalókkal kecsegtet. 

Hirdetés

Az EA Sports felfedte, hogy a FIFA 22 a széria valaha volt legnagyobb zenei gyűjteményét vonultatja fel, összesen 122 dal fog szerepelni 27 nemzetet képviselve. A fő soundtrack 52 muzsikát tartalmaz olyan ismert előadóktól, mint a Glass Animals, a The Chemical Brothers és a CHVRCHES, valamint olyan feltörekvő zenészektől is, mint Casper Caan, a Bloodmoon, a CAIO PRADO és Hope Tala. Emellett viszont külön, hetven darabos kollekcióra számíthatnak azok, akik a Voltát választják, itt inkább a hip-hop, a grime az elektronikus és hasonló műfajok elegye jellemző. Többek között a Swedish House Mafia, AJ Tracey, CHIKA és DJ Snake játszótere ez, akiknek ráadásul saját exkluzív FUT szettet is kaptak a játékban. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A FIFA 22 teljes soundtrackje hallgatható már Spotify-on, Deezeren és Apple Musicon keresztül, a játék viszont csak október 1-én fog megjelenni minden fontosabb platformra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)