Hirdetés

Brutálisan sikeres a kickstarteres patkányos játék, túlélőmódot is kap

|

Már a kívánt összeg tízszeresét gyűjtötték össze a támogatók, új célok nyíltak meg.

Hirdetés

Június elején mutattunk be egy új metroidvania játékot, amelynek középpontjában kézzel rajzolt rágcsálók állnak. A Curse of the Sea Rats nem csak a mi tetszésünket nyerte el: a Kickstarter kampány annyira sikeres volt, hogy a támogatók kevesebb,mint kilenc óra alatt összekalapozták rá a kért összeget, azóta pedig több fontos mérföldkő is teljesült. 

Hirdetés

Sikerült elérni a japán és orosz szinkron, a digitális képregény, a speciális boss (Mamma Ratelli), a kínai szinkron és új animációk, valamint egy túlélőmód (The Ghost Ship) szintjét is. Utóbbinál természetesen az lesz a kihívás, hogy minél tovább visszaverjük a hullámokban támadó ellenfeleket. 

A fejlesztők új mérföldköveket tűztek ki a kampányhoz, így a következő fokozatnál a cseh nyelv és egy kitűzőszett válik elérhetővé, utána pedig egy teljesen kézzel rajzolt, animációs befejezés kerülhet be. Ha szeretnétek csatlakozni, a Curse of the Sea Rats Kickstarterrel megtehetitek.

A játék PC-re (Steamre), PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre biztosan meg fog jelenni, de a készítők nagyon izgatottak a PlayStation 5 és az Xbox Series X miatt is, így remélhetőleg a jövőben ezekre a platformokon is patkánykodhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)