Hirdetés

Brutálisan sok játékost bannoltak a Call of Duty: Warzone-ból

|

A Raven Software mindenható kalapácsa sűrűn lecsapott a közelmúltban.

Hirdetés

Már több mint 100 millió játékossal büszkélkedhet a Call of Duty: Warzone, ez pedig már akkora szám, hogy legyen bármilyen felkészült is a játék dedikált biztonsági csapata, nem tudnak kiszúrni minden csalót - vagy legalábbis nem azonnal.

Előbb-utóbb azonban mindenki megtapasztalja, aki nem a legális utat választja a győzelemre, hogy nem érdemes megszegni a stúdió által hozott szabályokat, különben úgy járhat a "bűnös", mint az a streamer, akit élőben bannoltak

Hirdetés

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Warzone-t fejlesztő Raven Software legújabb twitteres bejelentése, miszerint a minap több mint 30 ezer káros fiókot lőttek le, ezzel együtt pedig már félmilliónál is többre nőtt azoknak az accountoknak a száma, amiket bannoltak. Februárban még 300 ezer csalónál tartott a számláló, szóval az illetékesek az elmúlt hónapokban sem unatkoztak.

Való igaz, május 20-ra nagy durranással készül az Activision a '80-as évek akcióhőseinek beemelésével, így mire Rambóék bekerülnek, addigra viszonylagos rend fogadhatja a visszatérő játékosokat. Ti mennyi csalóval találkoztatok mostanság a Warzone-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)