Hirdetés

Búcsú a PSN-en vásárolt cuccoktól

|

A PlayStation 4 bejelentése óta elözönlöttek minket a sajtónyilatkozatok, és bizony nem mind jó hír.

Hirdetés

Ahogy azt már egy korábbi cikkünkben leírtuk, a PlayStation 4 kompatibilis lesz a PlayStation 3-as játékokkal a Gaikai streames megoldásának köszönhetően, de arról egészen eddig nem esett szó, hogy a mentéseinknek, vagy a PSN-en vásárolt dolgainknak mi lesz a sorsa. Sajnos rossz hírünk van: ezektől érzékeny búcsút kell vennünk. Nem csoda, hogy ezt az információt nem a Meetingen közölték, mert ugye egy ilyen nagyszabású rendezvénynek a jó hírekről kell szólnia.

 

 

Shuhei Yoshida, az SCEE főnöke egy interjúban elmondta, hogy a PS3-as lemezek nem lesznek kompatibilisek a PS4-gyel, mert a két konzol felépítése túl eltérő egymástól, viszont egyes PS3 és PSN cím áthozását megfontolja a cég, amennyiben ez nem rak túl nagy terhet a fejlesztőkre. A Sony hosszútávú terveibe ez szépen passzol, úgyhogy könnyen lehet, hogy azért pár régebbi játékot viszontlátunk még a felhőben. 

 

Yoshida ugyanez a beszélgetés alatt megerősítette azt a híresztelést is, hogy a PlayStation 4 bírja majd a 4k-t. Egyelőre ez persze csak a videók lejátszására vonatkozik, a játékosok sajnos egy kicsit alacsonyabb felbontással lesznek kénytelenek megelégedni. Ha belegondolunk ez nem is akkora probléma, hiszen a 4k-s tévék ára egyelőre a csillagos eget verdesi és ez valószínűleg még pár évig így is marad.

 

 

Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)