Hirdetés

Búcsút intett a Resident Evil 3 remake a Denuvónak

|

Bizonyos körökben nem örvend túl nagy népszerűségnek a másolásvédelem, amely mostanáig gondoskodott a Capcom játékának biztonságáról.

Hirdetés

Talán nem lett annyira ütős, mint a második rész újraalkotott változata, de azért így is egészen korrektre sikeredett az idén megjelent Resident Evil 3 remake, ami vadonatúj köntösben mutatta be Jill Valentine rémisztő kalandjait. Ahogy rengeteg másik játékot, úgy a Capcom idei címét is a Denuvo nem éppen közkedvelt megoldása védte a kalózok karmaitól, de nemrég történt egy fontos változás ennek kapcsán.

Hirdetés

A SteamDB szerint ugyanis október 1-jén kikerült a játékból a Denuvo másolásvédelme, de ezt a jelek szerint nem verte nagy dobra a Capcom. Nem tiszta, hogy mi áll a döntés hátterében, de nem ez az első eset, hogy egy játékból egyszer csak eltűnik a másolásvédelem, és tekintve, hogy a Denuvo korábban egy-egy cím teljesítményére is rossz hatással volt, elképzelhető, hogy ezúttal is valami hasonló miatt kellett kihajítani.

Szerintetek van még létjogosultsága a Denuvónak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)