Hirdetés

Bud Spencer és Terence Hill videojátékos kalandjai folytatódnak, jön a Slaps and Beans 2

|

Hamarosan indul a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans 2 közösségi finanszírozása.

Hirdetés

Mi személy szerint kifejezetten szerettük a Bud Spencer és Terence Hill munkássága előtt tisztelgő első Slaps And Beans játékot, így nyilván annak is örülünk, hogy érkezik a folytatás.

A második részt ráadásul már a Kickstarteren is meg lehet kicsit támogatni, egészen pontosan holnap fog elindulni a közösségi finanszírozásos kampány.

Hirdetés

A Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans 2 szerencsére a jelek szerint hű marad az első részhez, vagyis könnyed, pixelgrafikával megáldott bunyókra számíthatunk, a régi klasszikusokat idéző side-scrolling játékmenettel.

Az alkotók 220 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni a Kickstarteren, de erős a gyanúnk, hogy ennél jóval magasabb összegen zár majd a kalapozás. Ennyiből mindenesetre biztosan elkészül a Mac/PC verzió a játékból, ami az Oliver Onions duó zenéjivel érkezik, és 12 nyelven lesz elérhető. 

Az első részt anno Kacival egy livestreamben is kipróbáltuk: 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)