Hirdetés

Ezekkel a programokkal vár a nagyszínpad, a Budapest Comic Con legizgalmasabb helyszíne

|

Hollywoodi sztárok, legendás képregényalkotók, hazai művészek és persze nyereményjátékok várják a látogatókat.

Hirdetés

Kifejezetten izgalmas hétvége elé nézünk, hiszen mielőtt vasárnap este végigizgulhatjuk az Xbox Games Showcase-t, a budapesti BOK Csarnokban két teljes napon át pörög majd a Mastercard Budapest Comic Con, ahol 3 színpad, hazai és nemzetközi sztárok, gaming, társasjátékok, családi programok, és persze töméntelen mennyiségű cosplay várja a látogatókat.

Alább összeszedtük azt, kik és milyen programok várhatók a rendezvényen.

Hirdetés

Nemzetközi sztárok

A rendezvény szíve ezúttal is nagyszínpad, ahol Kiss Imi cimboránk lesz a házigazda, a színpadi programért pedig mi felelünk, Kacival az élen. A Stranger Things, a Trónok harca, a The Walking Dead, a Harry Potter és a Star Wars rajongóknak mindenképp érdemes erre venni az irányt, hiszen olyan sztárokkal találkozhatnak, mint Tom Wlaschiha,  Natalia Tena,  Callan McAuliffe, vagy épp Jessica Henwick. A varázsvilág szerelmeseit pedig egy exkluzív előadás is várja szombaton.

Legendás képregényrajzolók

Képregényrajongó vagy? Olyan legendákkal futhatsz össze, mint Alexis 'Matz' Nolent, akinek Killer című képregényéből Michael Fassbenderrel készítenek filmet, Dave Lung, aki számtalan legendás borítót tervezett, vagy épp a Brian Azzarello és Risso páros, akiktől nemcsak kérdezhettek, de Risso élőben rajzol is a színpadon. Te vagy a legnagyobb geek? Bizonyítsd rátermettséged és tudásod a számos kvíz show valamelyikén, és vigyél haza értékes ajándékokat!

Hazai tehetségek

A zene szerelmeseinek igazi csemege lesz a nagyszínpad programja, hiszen tiszteletét teszi majd Alpár Balázs zeneszerző, Hollerung Gábor karmester, valamint Gulya Róbert és a Hadik stábjának több tagja. Hazai tehetségekből egyébként sem lesz hiány, hiszen többek közt Gigor Attila rendező, A Király c. sorozatból Nagy Ervin, Szalay Bence, Georgita Máté Dezső és Kovács Dániel Richárd is kint lesznek, hogy beavassanak titeket a film- és sorozatgyártás titkaiba.

Még nincs jegyed a hétvégi Mastercard Budapest Comic Conra? Akkor irány a weboldal, ahol nemcsak a normál és VIP jegyeket, hanem kedvezményes családi jegyeket is találsz, hiszen a Mastercard Budapest Comic Conon a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a neki tetsző programot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)