Hirdetés

Jön a Budapest Comic Con!

|

Idén augusztusban rendezik meg az első Budapest Comic Cont, melyen külföldi és hazai filmsztárok, cosplay-es és animés hírességek is részt vesznek.

Hirdetés

Bár a videojátékok is szerepet kapnak a Comic Con rendezvényeken, a hangsúly nem kimondottan ezeken, sokkal inkább a filmeken, sorozatokon, és persze a képregényeken van. A Budapest Comic Con esetében sem lesz ez másképp. 

Hirdetés

Augusztus 15-16-án rendezi meg az első Budapest Comic Cont a Meex, a PlayIT és a Mineshow rendezvénysorozatok szervezője. Filmes előadások, szakmai beszélgetések, közönségtalálkozók lesznek a fókuszban, de teret kapnak a videojátékok, a képregények, a kártyajátékok és az e-sport is, valamint a látogatók vásárolgathatnak mindenféléket, többnyire kedvezményes áron.

"Hatalmas lehetőség és kihívás számunkra, hogy megrendezhetjük az első magyarországi Comic Con-t. Több országban jártam és látogattam végig a rendezvényt, mert cégünk már évek óta tervezi, hogy ezt a nemzetközi szinten is ismert fesztivált elhozza a hazai érdeklődők számára. A Comic Con egy popkultúrális, műfajokon átívelő, de azokat mégis összekötő, hatalmas buli. A látogatók jellemzően többféle érdeklődési körrel rendelkeznek - és mi igyekszünk ezeknek a sokszínű elvárásoknak megfelelni. A sci-fi, a fantasy, a manga, a cosplay, a sorozatok, a filmek, a képregények, kártyajátékok, játékkonzolok kiállítása és vására mind a kiállítás részét fogják képezni"

- mondta el Csanda Gergely, a rendezvény szervezője.

Érdemes követni a hivatalos Facebook oldalt, ugyanis itt jelentik majd be a fontos részleteket, a résztvevő hazai és külföldi sztárok neveit, valamint a rendezvény helyszínét. A Meex reméli, hogy a Budapest Comic Con pár éven belül az egyik legjelentősebb Con lesz Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)