Hirdetés

Budapest fél évszázaddal ezelőtt

|

Fedezzük fel fővárosunkat, ámuljunk, derüljünk, és szórakozzunk közel másfél órában!

Hirdetés

Színtiszta történelem, amit kap a néző, ha megtekinti Papp Gábor Zsigmond 1998-ban készült dokumentumfilmjét, a Budapest Retrót az IndaVideo új szolgáltatása jóvoltából.

Ne legyünk restek klikkelni, és elmerülni a 60-as, 70-es évek adta események, történések forgatagában, melyet hitelesebben aligha ábrázolt még a filmművészet.

Találkozhatunk a kor divatjával, lakberendezésével és építési stílusaival, autóival, közlekedésével, és ami a legfontosabb talán: az utánozhatatlan szellemiségével.

Így hát ajánlom ezt a nagyszerű kis etűdöt minden korosztálynak, fiatalnak, idősnek egyaránt: előbbieknek különleges érdekesség, utóbbiaknak nosztalgia, de összefogóan mindenkinek hiteles, realisztikus kordokumentum, mely a történelemórák kötelező kiegészítője kellene, hogy legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)