Hirdetés

Budapest Game Show 2009

|

Windows 7 launch, World Cyber Games 2009, World Cyber Girls 2009, játékhegyek, versenyek, rendezvények - BGS 2009

Hirdetés

A GameStar és a Microsoft Magyarország Kft. meghív minden kedves érdeklődőt a 2009 október 31-én szombaton, a budapesti Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő, egésznapos, ingyenes, családi rendezvényre, amelynek keretein belül kerül sor a Windows 7 operációs rendszer hazai premierjére.

Az évtized legnagyobb informatikai szórakoztató rendezvényén a Microsoft és partnerei megtöltik a legnagyobb befogadóképességű hazai rendezvénycsarnokot. A helyszínre várjuk az informatika iránt érdeklődőket, az aktív kikapcsolódásra vágyókat csakúgy, mint a legfiatalabb korosztály képviselőit. A rendezők gazdag programkínálattal és a négy különféle tematikának szentelt színpaddal várják az érdeklődőket, reggel kilenc órától este hat óráig. Windows 7 kalandpark, mini focipályák, lézerharc, a legújabb termékek és technológiák testközelből!

Bemutatkozik Windows 7: A Microsoft új operációs rendszere a Windows 7 ezen a napon kerül bemutatásra a nagyközönség előtt. A „Windows 7 színpadon" köszöntőt mond Drajkó László a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, majd a Microsoft szakemberei által tartott prezentációk során mindenki teljesebb képet kaphat a Windows 7 operációs rendszerről és annak főbb ismérveiről. A színpaddal szemben kerül kiállításra több tucat, erre az alkalomra készített „modder PC", azaz a Windows 7 tematikájának szentelt, egyedi építésű különleges számítógép. A látogatók szavazataikkal támogathatják a nekik leginkább tetsző modellt. Az aréna közepén berendezett „Windows 7 kalandpark" várja a fizikai megpróbáltatásoktól sem idegenekedő látogatókat.

Budapest Game Show 2009: Az idei évben harmadik alkalommal megrendezésre kerülő „BGS" az ország legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállítása. A látogatók kipróbálhatják a legújabb Xbox 360 konzolon és PC-n elérhető játékokat, részt vehetnek a számtalan érdekes versenyen, valamint megtekinthetik a „BGS" színpadon tartott prezentációkat, ahol szakújságírók (különös tekintettel a GameStar brand oszlopos tagjaira, akik már tavaly is megcsillogtatták előadói képességeiket)  mutatják be az idei őszi-téli kínálat legfontosabb újdonságait. A tavalyi rendezvényen a szervezők, több mint 6000 játékrajongót láttak vendégül és a visszajelzések alapján úgy döntöttek, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel az idei évben a lehető legnagyobb befogadóképességű, fedett létesítményben kell megszervezni a kiállítást. A számos kipróbálható játék és megrendezésre kerülő verseny mellett mini focipályák és az izgalmas "laser-tag" küzdelemek is várják az érdeklődőket. Természetesen a teljes hazai „gaming" ipar összes szereplője és a szaksajtó (khmm...) képviselői is tiszteletüket teszik a rendezvényen. A vásárolni vágyó látogatóknak csak erre az egy napra vonatkozó ajánlatokkal kedveskednek a kiállítók, hiszen számos számítástechnikai eszközt, notebook-ot és játékszoftvert lehet majd különleges kedvezményekkel megvásárolni!

Samsung World Cyber Games: A világszerte ismert sorozat újabb hazai döntőjéhez érkezett. A Papp László Sportarénába várjuk a legtehetségesebb játékosokat, akik közül a legjobbak kijuthatnak a kínai világbajnokságra is. Még nincs késő, bárki nevezheti magát, de szeretettel látjuk azokat is akik csak azért jönnek, hogy ismerősüknek, családtagjaiknak szurkoljanak az izgalmas döntők során. A versenysorozatra nevezni október 10-től lehet a helyszínen illetve a rendezvény honlapján:

http://www.budapestgameshow.hu/

Zenei Színpad: Az elmúlt években a videójátékok egy új típusa hódította meg a világot. A „zenés" vagy „ritmus" játékok néven elhíresült műfaj zászlóshajói a „Guitar Hero" vagy a „Rockband" sorozat legújabb részei ugyanúgy kipróbálhatóak lesznek a színpadon, mint a népszeű partyjáték a „Lips" vagy az új sikervárományos a „DJ Hero".

További programok:

Számos nyeremény megszerzésére nyílik lehetőség a nap során folyamatosan megrendezésre kerülő versenyeken és nyereménysorsolásokon. A rendezvényen vásárlók között este hat órakor kisorsoljuk a főnyereményt: egy Toyota Yaris személygépkocsit, a Toyota szíves felajánlásával.

A World Cyber Girls szépségversenyre várjuk azon csinos hölgyek jelentkezését, akik nem félnek bebizonyítani azt sem, hogy otthonosan mozognak a videójátékok világában. A vállalkozó kedvű „cyber lányok" a szépségverseny honlapján jelezhetik indulási szándékukat

http://worldcybergirls.com/

Mod-Tech Hall: A rendezvényen vendégül látjuk az országos megmérettetés résztvevőit és a látogatók szavazatai alapján a nap végén eldöntjük, hogy 2009-ben ki a legjobb pc modder! Elképesztő gépcsodák: a hazai pc modderek legnagyobbjai mutatják be a Windows 7 ihlette fantasztikus, egyedi tervezésű számítógépeiket.

Gyereksarok: több helyszínen várjuk különféle programokkal és LEGO építő asztalokkal a legfiatalabb korosztályt.

Sportlehetőség: EA Fifa'10 mini focipályák „HALO3:ODST Laser Tag" küzdelmek és „Windows 7 kalandpark" vár minden megmérettetést kedvelő versenyzőt!

Autószimulátor: Az igazival majdnem megegyező élményt nyújtó szimulátor várja az autórajongókat.

Játéklehetőség: bárki kipróbálhatja a legújabb PC-s és Xbox 360 konzolon megjelent játékokat.

Legújabb technológiák: az összes jelentős számítógép-gyártó bemutatja Windows 7-es operációs rendszerrel szállított termékeit. Bemutatkoznak a Windows okostelefonok és a T-Home TV.

Helyszíni vásárlási lehetőség: a kiállító cégek termékei - számítógépek, notebookok, hardver kiegészítők, Windows 7 operációs rendszer, Xbox 360 és PC játékszoftverek - különleges kedvezményekkel kaphatók.

A rendezvény helye és időpontja:

Papp László Budapest Sportaréna, 2009 Október 31. Szombat reggel 9:00 órától este 18:00 óráig.

A rendezvény gyémánt fokozatú támogatói: Microsoft, Xbox 360, Samsung Pleomax, Samsung, Toyota, HP, Lenovo

További információk elérhetők a rendezvény folyamatosan frissülő honlapjain:

budapestgameshow.hu

hu.wcg.com

worldcybergirls.com

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)