Hirdetés

Budapest Game Show 2010 - Magyarország legnagyobb játékkiállítása

|

Idén is megrendezésre kerül a Budapest Game Show, melyre, ahogy az előző két évben is, idén is érdemes lesz kilátogatni.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk, a helyszín ezúttal is változik, idén a Jövő Házában kerül megrendezésre a Budapest Game Show, melyen az év legütősebbnek ígérkező játékai mellett sok más izgalmas dolog is jelen lesz.

Versenyek, előadások, és persze rengeteg kiállított konzol és PC várja az oda látogatókat november 10-11-én 14 és 21 óra között. Többek között olyan játékokat lehet majd kipróbálni, mint a Call of Duty: Black Ops, a Halo: Reach, a Need for Speed: Hot Pursuit, a FIFA Soccer 11, a Kinect, a Fallout: New Vegas, az AC: Brotherhood, a Fable 3, a Star Wars: The Force Unleashed 2, a Medal of Honor, a The Sims 3, a Guitar Hero: Warriors of Rock, vagy a DJ Hero 2. A részletes programokról később értesítünk titeket, addig látogassatok el a rendezvény hivatalos, illetve Facebook oldalára.

Tehát akkor összefoglalva:

Mi? Budapest GameShow 2010

Mikor? 2010. november 10-11. 14 órától 21 óráig

Hol? Jövő Háza a Millenárison

Mennyiért? Naponta 990 forint, amely teljes mértékben levásárolható az 576 KByte üzleteiben 2010. november 30-ig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)