Hirdetés

!! BUÉK !!

|

No kérem szépen, és alásssan. Újabb év pergett le az élet homokóráján. Csak nekem tűnik úgy, hogy ez az év még gyorsabban ment el, mint az előző? Most is szeretném a GameStar Team nevében megköszönni, hogy egész évben velünk voltatok, jóban, rosszban, mindenben. Köszönjük minden tanácsotokat, követeléseteket és minden olyan apróságot, mellyel bizony sokat segítettétek a munkánkat. Remélem jövőre legalább ennyien, ha nem kétszer ennyien lesztek, hogy még nagyobb közösséget alkothassunk, mint kis hazánkban eddig bárki. Újévi kívánságom ezúttal az, hogy mindenki (najó, néhány apró kivétellel :P) legyen ugyanolyan, mint idén volt, és, ha nem is egyezett mindig a véleményünk, legalább jót vitatkoztunk :)

BOLDOG ÚJ ÉVET HÁT MINDENKINEK, még azoknak is, akik esetleg, valamilyen tisztázatlan és titokzatos okból nem GameStar-t olvasnak :D


:: B :: U :: É :: K ::
2005 - GameStar Team
Bad Sector, Berkenye, Berr, Boe, B-ChromE, Csonti, Dauby, Del, ender, Feworkh, Gonzales, Gyu, G-San, Kecske, Kiri, Mady, Malachit, Mantis, Mazur, Mimóza, O.G, Platypus, Sam, sHadeS, Szittyó, Sz.JVC, Uhu, ZeroCool

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)