Hirdetés

Buka meg a szájszinkron

|

Úgy szól a történet, hogy a Buka Entertainment, Oroszország egyik vezető kiadója megvásárolta magának a LifeStudio: HEAD nevű technológiát, melyet két jövőre megjelenő játékában is alkalmazni kíván. Ez lényegében egy magas szintű fejlesztői csomag, mellyel gyerekjáték élethű szájszinkront, arckifejezéseket, modelleket, illetve folyamatos animációt alkotni egy játékban. A két szerencsés fejlesztés címét nem árulták el, csupán annyit, hogy az egyik egy 'túlélő horror', a másik pedig egy akció-orientált FPS lesz. A LifeStudio kifejelsztői szerint jól választottak Bukáék, mert ezzel a módszerrel könnyedén lehet lokalizálni az ezzel a módszerrel készített játékokat. Ezt úgy kell érteni, hogy különböző nyelvű változatoknál is megmarad a szájszinkron, ahogy azt láthattuk már anno a legelső Half-Life 2-es G-Man videóban is, mikor öltönyös barátunk elkezdett kínaiul hadoválni - tökéletes szájszinkronnal :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)