Hirdetés

Bukás a legújabb American McGee játék, ketten maradtak a fejlesztőcsapatban

|

Az ember, aki nemrég a játékvilág egyik legkevésbé szimpatikus figurájává vált, többmilliós minuszba vágta magát új játékával.

Hirdetés

A Spicy Horse munkásságával a legtöbben az Alice: Madness Returns című nagyszerű adaptáció során találkozhattak, de a stúdió azóta sok mindenen ment keresztül.

McGee Kickstarteren ismerte el, hogy bár Kickstarteren sikerült 300 000 dolárt összegyűjteni, ezalatt az idő alatt a fejlesztés 2 millió dollárt (450 millió forint) vitt el, így az egykor 15 fős csapat jelenleg 1,7 millió dolláros, átszámolva körülbelül 380 millió forintos mínuszban van.

„A helyzet úgy kívánta, hogy új oldalról közelítsük meg a játék fejlesztésének és fenntartásának költségkezelését. A fejlesztőcsapat magja így két főre csökkent.” - állt a közleményben. A megmaradt tagok főként a hibák kijavításán és általános fejlesztéseken fognak dolgozni, a többjátékos mód beépítése és a tabletes változat megjelenése így sokkal távolabbra került.

McGee ennek ellenére nincs elkeseredve, az elmúlt nyolc évben volt már ilyen helyzetben. Ez nem jött be, de ha a stúdió másik projektje, a The Gate sikeres lesz, ismét gőzerővel dolgozhatnak az Akaneirón. Már ha akkor még lesz erre igény.

Ti kipróbáltátok? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)