Hirdetés

Elkészülhet a Bulletstorm folytatása is?

|

Nyilván nem véletlenül jelenik meg ennyi év után a Bulletstorm remaster kiadása, a Full Clip Edition, ugyanis a Gearbox és a People Can Fly szeretné felmérni, hogy mekkora érdeklődés van a játék után. És ha sikeres lesz, az sok lehetőséget megnyithat a jövőben.

Hirdetés

Vessetek a mókusok elé, de azt vallom, hogy a Bulletstorm egy igazi gyöngyszem volt a műfajában, egy ízig-vérig szórakoztató lövölde a Painkiller-széria alkotóitól, amely nem igazán találta meg közönségét 2011-ben, de a felújított verzió, a Full Clip Edition végre megadhatja a People Can Fly és az Epic Games shooterének a megérdemelt figyelmet. 

Sőt, annál többet is! A PAX East 2017-en interjút adott a remaster változatot kiadó Gearbox Publishing PR menedzsere, Vincent Slaven, aki elárulta, hogy a Full Clip Edition kiadással a People Can Fly szeretné felmérni, hogy a játékosok mennyire kíváncsiak a Bulletstormra és a piac fogékonyabb-e már arra az over-the-top játékmenetre, amiről a lövöldéjük ismert. A fejlesztőcsapat ugyanis többet szeretne a szériától, lennének ötleteik a folytatáshoz, azonban a széria jövője attól függ, hogy a Full Clip Edition hogyan fog teljesíteni a pénztáraknál - siker esetén megnyithatja számukra az utat a második rész felé. 

A Bulletstorm: Full Clip Edition megjelenése április 7-én esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)