Hirdetés

Bulletstorm - a co-op Campaign csak rontotta a játékélményt

|

A Bulletstorm esetében szinte kötelezőnek érezzük a co-op mód megjelenését, ez mégis hiányzik a Campaign-ből.

Hirdetés

Pedig a fejlesztés során a People Can Fly készített egy kooperatív játékmódot, ami technikailag működőképesnek is bizonyult.

A Bulletstormból azonban a fejlesztés végére kikerült ez az opció, és Cliff Bleszinski, az Epic Games fejese meg is indokolta miért. Az ok logikus: egy ilyen fajta játék esetében, ahol a hangsúly nem a gyilkoláson, hanem kivitelezésének módján van, rossz ötlet a co-op mód lehetősége, hiszen ahelyett, hogy a játékosok minél látványosabban próbálnák elkövetni az ellenfelek elpusztítását, a cél az lenne, hogy minél gyorsabban érjenek a pálya végére, és ez semmiben nem különböztetné meg a Bulletstormot más FPS-ektől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)