Hirdetés

Bulletstorm folytatás még lehet, Duke Nukem már nem

|

Hamarosan érkezik a Bulletstorm újrakevert verziója, ami egy régi ismerőst is bedob a játékba. Sokakban felmerült így a folytatás lehetősége.

Hirdetés

A Bulletstorm: Full Clip Edition egy extra DLC-vel jutalmazza az előrendelőit. A csomag letöltésével Duke Nukem is tiszteletét teszi a játékban, de ez nem jelenti azt, hogy a Gearbox csinálna új Duke Nukem részt.

A Gearboxos Meredith Hershey és Vincent Slaven elmondták, hogy ugyan ők is örülnek, hogy a rajongóknak visszahozhatják egy picit ezt a közkedvelt karaktert, annyi nincs benne, hogy egy új címmel álljanak elő Dukera építve.

Ezzel szemben a Bulletstorm 2-re még komoly esély van, minden csak a Full Clip Edition teljesítményén múlik.

"Mivel a fejlesztés elég költséges, nem ugorhatunk csak úgy bele. A Full Clip Editionnel gyakorlatilag megkérdezzük a rajongóktól, hogy szeretnének-e még folytatást."

A Bulletstorm: Full Clip Edition megjelenése április 7-re várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)