Hirdetés

Nintendo Switchre jön a Bulletstorm

|

A Gearbox a hibrid konzolra is elhozza a pörgős lövöldét, és Duke Nukemet sem hagyja ki belőle.

Hirdetés

A közelmúltban utalt arra a Gearbox, hogy valamilyen Bulletstormmal kapcsolatos bejelentésre is készül a PAX Eastre, most pedig kiderült, hogy a Full Clip Edition érkezik meg egy újabb platformra, új néven.

Hirdetés

Az új kiadás a Bulletstorm: Duke of Switch névre hallgat, és tartalmazni fog minden megjelent DLC-t, így természetesen a vendégkarakter, Duke Nukem is a csomag részét képezi. A porton az ukrajnai székhelyű stúdió, a Dragon's Lake dolgozik a Gearbox-szal együttműködve. 

A Gearbox a napokban több részletet is megoszt majd a Nintendo Switchre szánt változatáról, most csupán annyit tudni a megjelenésről, hogy nyár elején számíthatunk rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)