Hirdetés

Egy jó trailerrel is nehéz lett volna meggyőzni a Bulletstorm rajongókat, hát még ezzel

|

Nyakunkon a Bulletstorm felújított kiadásának megjelenése, de a Gearbox játéka nem élvezi a vásárlók feltétel nélküli támogatását.

Hirdetés

Nagy lendülettel érkezett 2011-ben a Bulletstorm, ami nem is kapott rossz értékeléseket a kritikusoktól, de mindenki tudta, hogy ebből többet is ki lehetett volna hozni. Most a Gearbox segít a People Can Fly csapatának, a nagy visszatérést azonban nem várják tárt karokkal a rajongók.

A dubsteppel megfűszerezett montázs kicsit tényleg olyan, mintha egy pubertás előtt álló önjelölt videós Call of Duty fragmovie-ja lenne, többek közt ennek is köszönhető, hogy jóval több a dislike a videón, mint a támogató komment, a legtöbben azonban nem csak ezt, hanem az egész játékot kritizálják.

Egy előző generációs cím felújított változatáról van szó, amit most teljes áron próbálnak értékesíteni, ráadásul még a Denuvót is rácsapták, amitől sokaknak azonnal elkezd tikkelni a szeme. Hogy milyen eladásokat produkál majd a Bulletstorm: Full Clip Edition, az egyelőre kérdéses, de a Battleborn után a Gearboxnak szüksége lenne egy nagyobb lökésre, és borítékolható, hogy nem ez lesz az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)