Hirdetés

Teljesen bizarr okból nem indult a Bulletstorm egy játékosnál

|

A PC-s játékok esetében azért nem olyan ritka, hogy egy probléma megoldása annyira fura legyen, mint maga a probléma, de ez most tényleg egy különleges eset.

Hirdetés

Páran talán ti is belefutottatok abba, hogy megpróbáltátok elindítani a Call of Duty 2 többjátékos módját Windows 7-nél újabb operációs rendszeren, de a rendszer mindig csak a nem sokat segítő "A program működése leállt" hibaüzenetet dobta. A megoldás? Dugjatok be egy mikrofont a megfelelő csatlakozóba. Garantáltan működik.

Hirdetés

GB Burford író és fejlesztő írt egy cikket a Kotakura a legjobb játékbeli pisztolyokról, és szerette volna a Bulletstormot is elővenni. A játék azonban nem indult. Mindent megpróbált a registry piszkálgatásától a fórumokon való segítségkérésen át, de nem jött össze a dolog. Aztán Twitteren egy felhasználó rákérdezett, hogy telepítve van-e a nemrégiben megjelent Get Even, mert az okozhat problémákat. Mit ad isten, okozott.

Az történik ugyanis, hogy a Get Even valami nagyon fura oknál fogva egy Bulletstorm nevű mappában tárolja a konfigurációs fájljait, amik a lövöldözős játékkal nyilván nem kompatibilisek. A fejlesztő nem ugyanaz mindkettő esetében, viszont a The Farm 51 két alapítója, Wojciech Pazdur és Kamil Bilczynsky még a Bulletstorm előtt dolgoztak a People Can Flynál, lehet, hogy onnan maradt meg valami, aminek nem szabadott volna. Mindenesetre reméljük, hamar patchelik ezt. 

Ti milyen fura problémába futottatok, amikor egy játékot próbáltatok működésre bírni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)