Hirdetés

Bulletstorm - újra a Steamen

|

Nemrég az Epic shootere váratlanul eltűnt a Steamről, most pedig csendben visszatért. Mi áll a háttérben?

Hirdetés

Amellett, hogy a folytatás jégre került, a Bulletstorm élete sem zökkenőmentes. Még március végén tűnt el a People Can Fly és az Epic lövöldéje a Steam adatbázisából, valószínűleg azért, mivel a játék DRM megoldása, a Games for Windows Live július elsejétől megszűnik. Most se szó, se beszéd visszatért és magával hozott pár kövér kérdőjelet is.

Hiába gondoltuk azt hogy a Games for Windows Live felszámolása miatt kért az EA némi változtatást a Bulletstormon, ugyanis a játék továbbra is kéri a szolgáltatást, erre a Steam adatlap külön felhívja a figyelmünket. Akkor mégis miért nem volt elérhető márciustól idáig az Epic 2011-es lövöldéje?

Az EA illetékesei egyelőre nem mondtak semmit a dologgal kapcsolatban, remélhetőleg hamarosan mi is be tudunk majd számolni nektek a fejleményekről. Ti próbáltátok már a Bulletstormot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)