Hirdetés

Ismét kamunak bizonyultak a Bully 2-ről érkező pletykák

|

Ezúttal is egy lelkes rajongó állt a kiszivárgott koncepciós rajzok mögött.

Hirdetés

A Rockstar 2006-os játékának folytatásához bizonyos időközönként felkerülnek netre koncepciós rajzok, de eddig mind hamisnak bizonyult. A múlt hónapban sem történt ez másként, ezúttal maga a szivárogtató leplezte le, hogy csak saját rajongói munkáit állította be hivatalos értesülésekként.

Hirdetés

Felipe Borges múlt hónapban tett közzé több képet is, melyek között voltak térkép és pálya részeltek, koncepciós rajzok, karaktermodellek, ráadásul ezek valóban elég hihetően adták át a Rockstar játékok stílusát. Borges tegnap a Twitteren írta meg, hogy minden által megosztott anyag a saját rajongói alkotása volt, ő sem gondolta, hogy ekkora hírverést kapnak a képek, és bocsánatot kért, amiért túl messzire ment azzal, hogy szivárgásnak állította be a dolgot.

Persze nem szép dolog a rajongók lelkesedését kihasználva kattintásokat szerezni, azt azért fontos megjegyezni, hogy minden szivárgást érdemes fenntartásokkal kezelni, azokat pedig fokozottan, amik egy olyan felhasználótól jönnek, aki korábban még nem adott ki később hitelesnek bizonyuló információkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)