Hirdetés

Hirtelen felbukkant, majd el is tűnt a Bully 2

|

Egy klasszikus Rockstar cím folytatását hirdette néhány percig az egyik videojáték magazin. Aztán gyorsan vissza is vonták a dolgot.

Hirdetés

A Game Informer weboldalán tűnt fel hirtelen egy aloldal, rajta a Bully 2: Kevin's Back Jack címmel. Ez nyilván a Rockstar 2006-ban megjelent Bully című klasszikusának folytatására utal.

A kérdéses oldalt a Game Informer aztán nagyon hamar leszedte, de nem elég hamar ahhoz, hogy a Reddit hadserege ne mentsen le minden létező információt. Lentebb egy képet találtok a korábban létező aloldalról. Kifejezetten érdekes, hogy platformok között csak a PlayStation 4 van feltüntetve:

A Game Informer később Twitteren azt jelentette, hogy nincs semmilyen információjuk a Bully 2-ről, és az egész csak a véletlen műve. Ebben az esetben vagy az történt, hogy egy bejelentésre számítva megírt konyhakész anyagot valaki véletlenül kiengedett, vagy tényleg tudnak valamit, csak próbálják menteni az NDA-t.

Akárhogy is mi örülnénk egy Bully 2-nek. A GI aloldala szerint a játék már idén ősszel megjelenne, ami valljuk be, nem tűnik túlzottan hihetőnek. Reméljük persze, hogy csak titkolózni próbáltak, és egyszer tényleg megkapjuk a folytatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)