Hirdetés

Bully - jöhetne a folytatás?

|

Dan Houser szíve szerint visszaküldené az erőszakos kamaszt az iskolapadba. Rockstar, tényleg van remény?

Hirdetés

A 2006-os Bully sem kerülhette el a Rockstar játékoknál szokásosnak mondható botrányokat és össznépi kiakadásokat, ennek ellenére szépen fogyott, és a kritikusok is szerették. A Polygon kérdéseire válaszolva Dan Houser egy esetleges folytatás lehetőségéről ejtett néhány szót.

„Meg akarom csinálni” – mondta Houser. „Legalábbis remélem, hogy sikerül, de sosem lehet tudni. Rengeteg irányba el lehetne vinni a témát.” Hosuer viszont ellenzi azt a rajongói felvetést, miszerint Jimmy Hopkins, a Bully főszereplője egy nap belenőhetne egy GTA játékba, mint szereplő. „Soha nem tartottam ennyire alantas figurának. Inkább csak egy rossz kölyöknek, nehéz háttérrel, de alapvetően bármerre tarthatna. Nem egy autótolvaj típus, nem süllyedne idáig” – mondta Houser.

Azt is hozzátette, hogy Jimmy egy alapvetően jószívű srác, akivel a GTA IV-ben szereplő Nico mutat némi hasonlóságot, azzal a különbséggel, hogy míg ő valószínűleg felgyújtaná a suliját, addig Jimmy csak az igazságtalanság ellen küzd a maga módján.

Ti örülnétek egy újabb Bully-nak?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)