Hirdetés

Bully - ilyen lenne egy HD remake?

|

A Rockstar klasszikusa sosem a kinézetével hódított, egy rajongónak köszönhetően azonban egészen más szemszögből csodálhatjuk meg a Bullworth Akadémiát.

Hirdetés

A Bully idén ünnepli 9. születésnapját, és bár az eredetileg PS2-re megjelent középsulis GTA-t egyszer már felújították, még mindig nem tartozott a világtörténelem legszemrevalóbb játékai közé. Pedig potenciál az lenne a dologban.

Az alábbi képsorokat Wesley Arthur dizájnernek köszönhetjük, aki egyik kedvenc játékának helyszíneit ültette át egy teljesen új környezetbe, kihasználva az Unreal Engine 4 kínálta lehetőségeket. A Bullworth Akadémai falai közt olyan emlékezetes helyszíneket járhatunk be újra, mint Jimmy szobája vagy épp a pihenő.

A képeket elnézve abszolút nem bánnánk, ha a Grand Theft Auto V PC-s változata mellé a Rockstar egy Bully folytatást, vagy legalább egy HD Remake-et bejelentene. Igény biztosan lenne rá. Ha a többi képre is kíváncsiak vagytok, csekkoljátok le a galériát.

 

Ti játszottatok a Bully-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)