Hirdetés

Bully: Zombie Edition - ellepték a zombik a sulit

|

A Bullworth Academyn most egy fokkal rosszabb tanulni, mint eddig volt: mindenkiből zombi lett, csak Jimmy maradt életben.

Hirdetés

A Rockstar Games PC-re is megjelent játékait például azért szeretik a gamerek, mert viszonylag könnyen lehet őket modolni. Sokáig tartana megszámolni, hogy hány modot tölthetünk le az egyes Grand Theft Auto epizódokhoz, de a Bullyhoz készült modokról azért ritkán hallani.

Valaki mégis elővette a klasszikust, és elkészítette a Bully: Zombie Edition nevű modot, ami rendkívül meglepő módon zombikat helyez a játékba. A jó hír, hogy már nem kell órákra járni, a rossz viszont, hogy az elméletben nem túl hatékony, de annál viccesebb fegyverekkel (mint a krumplivető) kell küzdenünk az invázió ellen. A modnak jelenleg még csak a 0.1-es változata elérhető, sokat kell még fejlődnie, később például sztorit is kap, most viszont csak arra elég, hogy megismerkedjünk a környezettel. Mármint azok, akik épp zombihiányban szenvednek, mi köszönjük, elvagyunk.

Nektek hogy tetszett az eredeti Bully? Szeretnétek egy folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)