Hirdetés

Nem is volt olyan basáskodó az Activision a Destiny 2-vel kapcsolatban?

|

A játékot fejlesztő Bungie egyik munkatársa szerint nem úgy viselkedett a kiadó, ahogy azt sokan gondolják.

Hirdetés

Év elején kikerült a Bungie az Activision irányítása alól, így a csapat teljes egészében visszakapta a Destiny franchise-t. Sokak szerint a kiadó megjelenése nem tett jót a Destiny 2-nek, azonban az egyik fejlesztő szerint nem volt borzasztó a helyzet.

Hirdetés

A Bungie kommunikációs igazgatója, David "Deej" Dague a Eurogamernek adott interjújában beszélt arról, miért szüntették be a partnerséget az Activisionnel. Állítása szerint voltak ellentétek a két brigád között, de közel sem volt olyan rossz az egész, amilyennek hiszi néhány rajongó.

"Azt hiszem, el kell oszlatni azt a képzetet, miszerint az Activision valamiféle mindent megtiltó főnök volt, aki nem engedte, hogy menő dolgokat csináljunk. Velük közösen indítottuk el ezt a franchise-t, és idővel eldőlt, hogy más-más célokat szeretnénk elérni, szóval elváltak útjaink."

Egyébként Dague szerint a Steamre való átcuccolás, valamint a free-to-play verzió és a cross-save érkezése mind a játékipar változásaira reflektálnak, és azt bizonyítják, hogy a Bungie akar és képes is alkalmazkodni ezekhez az igényekhez.

Szerintetek jót tett a játéknak az Activision távozása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)