Hirdetés

Új védjegyet jegyzett be a Bungie, kezdődhet a találgatás

|

Az már biztos, hogy a következő projektjüknek is köze lesz a videojátékokhoz és az online szolgáltatásokhoz.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Destiny 2: Forsaken, amivel a Bungie még legalább egy évre elkötelezte magát a játék mellett, és ha igazak a pletykák, néhány éven belül trilógiává is bővülhet a Destiny, de a stúdiónak már más tervei is vannak a jelek szerint.

Hirdetés

A Eurogamer fülelte le, hogy a stúdió nemrég bejegyezte a Matter márkanevet, ami az adatbázis szerint két kategóriába is beleesik: számítógépes videojáték és online szórakoztató szolgáltatás. Szóval nem kell diploma ahhoz, hogy az ember rájöjjön: ez bizony valamilyen játék lesz.

A bejegyzés mellé egy logót is tűztek, de nagyon reméljük, hogy ez egyelőre csak placeholder.

Ezzel a színes festékfoltos vonallal egyértelműen a Rage 2-re emlékeztet a dolog. Kíváncsian várjuk, mit hoznak ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)