Hirdetés

Bűnözésre buzdít a Need for Speed: Most Wanted új trailere

|

Új videó érkezett a Need for Speed sorozat legújabb részéhez, ami megmutatja, miért jó rosszalkodni.

Hirdetés

Bár a Need for Speed széria fénye igencsak megkopott az évek során, a Criterion minden jel szerint képes lesz visszaállítani annak jó hírnevét.

A Burnout játékokkal elhíresült fejlesztőcsapat már a Hot Pursuit című résszel is bizonyította, hogy jó kezekbe került az EA autóverseny-sorozata, így okkal reménykedünk a Most Wanted remake sikerében. Az egyik legkiválóbb NFS rész újragondolásában természetesen ismét nagy hangsúly lesz a rendőrökkel való viszálykodáson, mint az az alábbi trailerben is látható. Ha ügyesen taktikázunk, maguk ellen fordíthatjuk a hatóságokat, mi pedig vígan folytathatjuk ámokfutásunkat. A Need for Speed: Most Wanted november elsején jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, iOS-re és Androidra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)