Hirdetés

Büntetően néz ki az NBA 2K21 next-gen verziója

|

Befutott az első előzetes a 2K kosaras játékáról, és egy biztos: a látvány lehengerlő lesz.

Hirdetés

A korai nyilatkozatok alapján már sejthettük, hogy a fejlesztőcsapat az NBA 2K21 következő generációs konzolokra érkező változatára fektette igazán a hangsúlyt, ami meg is érződött a nemrég megjelent PS4-es és Xbox One-os verziók minőségén (ezekről tesztünket már olvashatjátok).

Most megjelent az első hosszabb előzetes, ami megmutatja, hogy hogyan is fest majd next-gen verzió, és hát egészen döbbenetes a látvány, csak reménykedni tudunk benne, hogy tényleg valami ilyen vizuális élményt kínál majd a sportjátékok terén a következő konzolgeneráció.

Hirdetés

A nagyjából két perces videóban valódi játékmenetet is láthatunk egy Dallas Mavericks - Golden State Warriors mérkőzésből. Persze ebből nem derül ki, hogy a döcögős mechanikákat javították-e, de az biztos, hogy ilyen szép NBA játékhoz még sosem volt szerencséje a sportrajongó játékosoknak:

Az már a látottak alapján is kijelenthető, hogy az új konzol erejének köszönhetően a a fények, a fizika és az animációk is sokkal élethűbbek lettek, amitől elképesztően gördülékenynek tűnnek a mozgások, melyek a korábbi részekben azért hajlamosak voltak darabosan megjelenni.

A fejlesztők szerint minden képen látható emberért külön mesterséges intelligencia-rutin felel majd, beleértve a nézőket is. Hogy pontosan mennyit fejlődött a grafika, azt remekül mutatja a tavalyi résszel való összevetés:

Az NBA 2K21 az új generációs konzolokon a megjelenésük napjától elérhető lesz, de akiknek megvan a jelenlegi verzió, azok ne számítsanak arra, hogy ingyen pörgethetik majd a next-gen változatot is, az ugyanis csak a Mamba Forever kiadásra befizetőknek jár. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)