Hirdetés

Bűnüldöző téglát és kukát csinál egy bug a Marvel's Spider-Man: Miles Morales főhőséből

|

Olyan hibajelenség ütötte fel a fejét az Insomniac Games újdonságában, amin mérgelődés helyett inkább csak nevetni lehet.

Hirdetés

Múlt héten PS4-re és PS5-re is megjelent a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, amiben Peter Parker helyett egy másik hálószövő szuperhős kapta a főszerepet, ráadásul egészen ütősre is sikeredett az Insomniac Games vadonatúj kalandja.

Persze így is előfordulhatnak hibák és kisebb furcsaságok a játékban, és nemrég egy olyan buggal találkozhattak a játékosok, ami bizony nagyon vicces szituációkat teremtett.

Hirdetés

Több beszámoló szerint is van egy olyan hiba a játékban, ami különféle élettelen tárgyakká változtatja New York új hősét, Miles Moralest. Valaki például nekiütközött játék közben egy falnak, aminek következtében a karaktere gyakorlatilag téglává változott. Ráadásul nem is akármilyen téglává, mivel még hálóhintázni is gond nélkül tudott.

Ezzel pedig még nincs vége a furcsaságoknak, ugyanis valaki a Redditen arról számolt be, hogy az ő játékában Miles bűnüldöző kukává változott, ami az alábbi videó alapján simán képes volt lengedezni a virtuális New Yorkban, és még egy épület oldalán is gond nélkül felkúszott.

Yes, this just happened. I became a crime fighting dumpster from r/PS5

Egy másik reddites bejegyzés pedig arról tanúskodik, hogy egy játékos fűtőtestté változott, ami kifejezetten jó megoldásnak tűnik, tekintve, hogy épp téli környezetben kalandozott. Ráadásul még ebben a formában is sikerült felvennie a harcot a város rosszfiúival, ezt pedig meg is örökítette nekünk.

Spider-Man bug turns streamer into Heater Parker from r/LivestreamFail

Jó eséllyel az Insomniac Games előbb vagy utóbb ki fogja javítani ezt a hibát, de remélhetőleg addig még kapunk jó néhány hasonlóan vicces jelenetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)