Hirdetés

Burnout Paradise - Big Surf Island trailer

|

Burnout Paradise rajongók figyelem! Hamarosan újabb DLC csomag érkezik, sajnos egyelőre csak konzolokra.

Hirdetés

Őrült száguldás, hatalmas karambolok, csodaszép környezet, röviden ez a Burnout Paradise. Aki szereti, annak nem kell ajnározni, aki nem ismeri, az bánhatja. A Criterion példás magaviseletről tanubizonyságot téve, folyamatosan szállítja az újabb DLC csomagokat.

A harmadik csomag neve Big Surf Island, és abban különbözik az előző kettőtől, hogy itt most teljesen új helyszíneket kapunk, míg eddig csak extrém verdákat, esetleg zsarukat tudtunk letölteni. A Big Surf Island szépségeit ecseteli nekünk két szimpatikus Criterion fejlesztő. A Burnout Paradise legújabb DLC csomagja júniusban várható, kizárólag konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)