Hirdetés

Burnout Paradise - Demo helyett trial

|

A Burnout Paradise egy nagyszerű kis autós játéknak ígérkezik. A készítők úgy döntöttek bárki kipróbálhatja majd az programot.

Hirdetés

A jövő év elején érkezik a Burnout Paradise PC-re is. Reszkessen az NFS, és örvendezzenek az autós játékok rajongói ezerrel! A Burnout sorozatra jellemző hatalmas, forgalmas városok valamint az atomjó multiplayeres móka végre meghódítja az asztali gépeket is. A fejlesztők ígérete szerint a PC-s verzió erősen alapoz majd az online közösségre, és az általuk létrehozott tartalmakra is. Profi online játékmódokkal találkozhatunk majd a direkt PC-re tervezett fejlesztéseknek hála. A Criterion amúgy is az egyik legnormálisabb fejlesztő DLC ügyileg, folyamatosan gyártják az egyre újabb és újabb cuccost a játékhoz. Zsákbamacskát sem szeretnének árulni a srácok, ezért úgy döntöttek, hogy nem egy demoverziót jelentetnek meg, hanem a teljes játékot próbálhatja majd ki minden érdeklődő. Minden játékmód, minden autó elérhető lesz, még a multiplayer is működni fog - egy darabig. Hogy pontosan mennyi ideig tart a trial verzió, még nem tudjuk, minden estere az ötletet díjazzuk,és javasoljuk a többi kiadónak is, mint követni való példát.

 

burnout_paradise_6.jpg

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)