Hirdetés

Burnout Paradise - Guinness rekordkísérlet

|

Huszonnégy órás, maratoni Burnout Paradise versenyt rendeznek jövő héten, a sikeres rekordkísérlet bekerülhet a Guinness Rekordok Könyvébe.

Hirdetés

Csak őszintén, eddig mennyi időt töltöttetek egyhuzamban számítógépetek vagy konzolotok előtt? Bevallom, zsenge koromban sikerült megkarcolnom a tizenhat órát, azonban egy teljes napon keresztül még sohasem játszottam. Ellenben vannak olyan játékosok, akik rekorddöntés címén 24 órán keresztül gubbasztanak rendszerük mellett. Április tizennyolcadikán kerül megrendezésre a Longest Marathon Playing a Driving Game, melynek keretében összesen hatan próbálják nevüket belevésni a Guinness Rekordok Könyvébe.

Feladatuk meglehetősen egyszerű: egy napon keresztül a Burnout Paradise versenypályáit fogják koptatni Guinness közjegyzők jelenlétében. A maratoni rekordkísérletben résztvevők mindössze rövid szüneteket tarthatnak, kötelesek a Burnout Paradise mellett maradni. Kirsten Kearney az indulók között található, számára „gyerekjátéknak” ígérkezik a megmérettetés, ugyanis nevéhez fűződik az FPS alkotással eltöltött leghosszabb játékidő a Guinness Rekordok Könyvében. Az eseményből befolyó összegből a GamesAid jótékonysági szervezet támogatják. További információkat a Longest Marathon Playing a Driving Game-ről az esemény hivatalos oldalán találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)