Hirdetés

Burnout Paradise: Legendary Cars DLC holnapután

|

Az egyik legszórakoztatóbb autós játéksorozat aktuális epizódja hamarosan újabb tartalmakkal bővül.

Hirdetés

Egy ideje már a PC-s játékostársadalom is tisztában lehet a címben említett Burnout Paradise értékeivel. Szebb, jobb, gyorsabb és szórakoztatóbb - ez szigorúan a személyes véleményem -, mint a leszállóágba került Need for Speed széria legutóbbi gyümölcsei.

delorean.jpg


A felhőtlen száguldozás szerelmesei számára kellemes hírrel szolgálhatunk, hiszen elkészült a legendás, filmbéli autókat felvonultató DLC, és a tervek szerint február 19-én, azaz holnapután közkézre is bocsáttatik. Az egyetlen bibi, azaz a szokásos üröm az örömben nem más, mint a konzolok kizárólagossága, vagyis az a szomorú tény, hogy az említett pakk a csillagok jelen állása szerint csak Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra érkezik.

ecto.jpg


Letöltve és feltelepítve olyan gyönyörűségek volánjai mögé ülhetünk, mint a Manhattan Spirit (Ecto-1 a Szellemirtókból), a The Jansen 88 Special (DeLorean a Vissza a jövőbe című filmből), a Calvalry Bootlegger (General Lee a Hazárd megye lordjaiból) és a Carson Nighthawk (KITT a Knight Rider-ből).

general.jpg


A járművek egyenként 1.99 dollárba, a DeLorean 3.99 dollárba kerülnek, de a teljes csomag is megvásárolható 7.99-ért.

kitt.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)