Hirdetés

Burnout Paradise - Legendás autók jövőre

|

A Burnout Pradise-ban jövőre négy legendás autóval száguldozhatunk majd. Az egyikről sikerült képet is szerezni.

Hirdetés

Az autó neve Jansen 88 Special. Ez ugye nem mond sokat a legtöbb egyszerű halandónak. Kis segítség: amikor a kocsi eléri a 88 mérföldes sebességet a nitro hatására lángcsíkokat húz maga után. Még mindig semmi? Egy gombnyomásra a verda a levegőbe emelkedik, és lebeg. Aki ezek után sem jön rá, hogy ez bizony egy modifikált DeLorean DMC-12-es, annak úgy kell. Persze a Vissza a jövőbe fanok az első pillanatban tudták miről zagyválok itt össze, de hát ennyi segítséget megérdemelt mindenki azt hiszem. Nos ez az autó is elérhető lesz jövőre a burnout paradise tulajoknak, mint letölthető - és sajnos nem ingyenes - tartalom. A jó hír, hogy állítólag nagyon kedvező áron szerezhetjük majd be mind a négy autót, de aki csak egyre vágyik, annak nem kell az egész pakkot megvásárolni. A másik három kocsi a Cavalry Bootlegger, a Manhattan Spirit, és a GT Nighthawk. Remélem a PC verzióba ezek simán bekerülnek, mondjuk mint extra tartalom, hiszen valami kárpótlás csak jár a PC-seknek a késedelem miatt, nem??

burnout1.jpg

burnout2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)